Apă rece cu dulceaţă

Oraşul citeşte

Posted on: Decembrie 14, 2009

Când mă gândesc cum a evoluat discuţia din grădina de la Verde Cafe până la fenomenul care e acum Lecturi Urbane, nu pot decât să mă bucur şi să fiu mândră de oamenii energici care l-au pus pe roate.

Lecturi urbane e un proiect care urmăreşte să încurajeze cititul în metrou (în primă fază). De ce la metrou? Păi pentru că e mult timp mort şi pentru că aici nu numai gripa, ci şi cititul are şanse mari să fie contagios.

Oamenii de la civika s-au mobilizat atât de bine încât au reuşit să facă rost şi de sponsorizări ca să dea cărţi de citit călătorilor. Ideea şi mai faină e cea de carte a metroului, fiecare călător care primeşte o carte în dar fiind încurajat să o dea mai departe altui om din metrou după ce o termină.

Ei bine, dacă v-a prins povestea şi vi s-a făcut dor de citit, veniţi mâine la ultima ediţie Lecturi Urbane din 2009, care va fi urmată de un after-party (la care nu, nu se citeşte). Ne întâlnim la ora 19:00 pe peronul de la Unirii 1 şi mergem să arătăm că oraşul citeşte!

Anunțuri

4 răspunsuri to "Oraşul citeşte"

foarte tare!!!!…ce pacat ca sunt inca la serviciu. Da, e foarte misto sa citesti in metrou si eu am citit muuuulte carti asa. Mi se pare ca imbinam utilul cu placutul. Super idee..felicitari celor care au venit cu ea;)

Da, chiar a fost frumos, te anunţ data viitoare!
Am fost mulţi şi chiar se simţea starea de citit, cred că dacă aş fi fost în afara proiectului aş fi simţit aşa o presiunee :)) Îi înconjurasem din toate părţile!

Chiar Raluca, Era in septembrie, intalnire Civika la Verde Cafe pe terasa, discutii despre proiecte, ceai, lecturi urbane….. si uite ce a iesit. ME HAPPY

Dan, şi eu mă bucur să întâlnesc oameni care îşi iau energia din lucruri făcute pentru alţi oameni.
Mă bucur că pe o ninsoare care te îmbia la stat în casă au venit atâţia oameni să se plimbe cu metroul şi să citească, mă bucur că a devenit realitate casa lui Iulian despre care tot în septembrie vorbea.
Şi promit că o să fiu alături de civika mai mult în 2010, ca mai multe lucruri din cele pe care ni le dorim chiar să se întâmple!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: