Apă rece cu dulceaţă

Un copăcel în dar

Posted on: Octombrie 20, 2009

Mă tot gândeam ieri ce colet aş putea să primesc eu de la o firmă din Zalău. Azi am ajuns la poştă şi tot nu m-am prins când am văzut o cutie dreptunghiulară de lemn. Dar ce era? Uite tocmai un drăguţ de puiet primit pentru că mă înscrisesem acum ceva timp în campania Click a Tree.

Mă emoţionează aşa cum a călătorit el micuţul chircit într-o cutie de la  Zalău la Bucureşti. O să-l repun în natură pe la sfârşitul săptămânii, până când sper să-mi dau seama ce să folosesc pe post de sapă 🙂 Sper să nu mă bâzâie careva că am nevoie de autorizaţie să plantez.

Anunțuri

4 răspunsuri to "Un copăcel în dar"

ai nevoie de autorizaţie să-l plantezi

Ralu si eu am trecut prin emotiile astea ,,Cine mi-a trimis mie un colet? Cine? Cine? Cine? Mai ales ca scria pe foaia de acasa SC Voluminoasa. Cand am ajuns la posta mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca am primit o scrisoare voluminoasa din Germania. Era chiar el: puietul! Tu cand il plantezi? Oare nu e prea frig pentru ei acum? Poate mergem impreuna, ce zici?

SC Voluminoasa, haha! Mai, asta mi-a zis şi mie Dragos, că s-ar putea să degere. O să-l intreb pe tataia şi îţi spun. De plantat însă aş vrea pe undeva pe lângă blocul meu, că trebuie udat măcar până se dezvoltă..şi apoi vreau să-l şi văd cum creşte!

Ruxi, a zis tataia să-i plantăm la primăvară. Îl pun într-un ghiveci până atunci

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: