Apă rece cu dulceaţă

USP cu riduri

Posted on: Mai 18, 2009

Yves Rocher are acest produs numit „Soin Récupérateur Nuit 1ères rides”. Ok, ştim cu toate la ce se referă, dar chiar să-i zici aşa, „primele riduri”? Eu una m-am strâmbat citind. Pentru că formularea „primele riduri” nu are nimic din poezia lui „primul sărut”, „prima întâlnire” sau „prima mea rochie de seară”, la care te duce cu gândul în primă fază . Şi pentru că oricât am predica despre frumuseţea interioară şi timpul care se aşterne pe faţă ca urmă a experienţelor minunate trăite, nici o femeie nu va tresări emoţionată la amintirea „primelor riduri”.

Anunțuri

2 răspunsuri to "USP cu riduri"

primii pantofi cu toc, primul ruj rosu sau prima geaca de piele, lor li se aplica ESP – emotional selling proposition. am auzit ca cannes conceptul si am tot zis sa scriu despre el..

aici pentru „primele riduri” e doar USP. ca la carte. normal ca puteau sa-zi zica altfel, dar nu aici , cred, problema..
suna urat pentru ca, de fapt, pe noi ne tinteste si nu ne place.

nu-mi place ca aseara, in fata raftului cu creme din cora, am stat 7 minute sa-mi aleg demachiant si crema de corp, plecand cu o crema „regeneranta” pentru zona ochilor si o lotiune pentru fermitate.

Haha (asta pentru coşul tău de cumpărături cosmetice)
Nu zic că am nega existenţa unui fapt evident de la un punct, ci că nu aş cumpăra o cremă care se numeşte tocmai aşa. Puteau să le zică riduri „de suprafaţă”, „fine”, „uşoare”, ceva care să sune a „no big deal”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: