Apă rece cu dulceaţă

Răutatea contribuabilului

Posted on: Martie 25, 2009

Citeam pe http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/844773/Cristi-Minculescu-operat-cu-succes/ de operaţia lui Cristi Minculescu care a decurs bine.M-au întristat însă comentariile. Făţărnicie şi răutate.

„Sanatate si banii inapoi!

de Darius(Vizitator), miercuri, 25 martie 2009 – 02:04

Cristi draga, toata Romania te vrea sanatos si speram sa ai bunul simt dupa ce iti revii, sa returnezi banii primiti de la Ministerul Sanatatii, fie si prin concerte gratuite. Toate cele bune!”

Chiar mă gândeam, Ana (Zăpăcita), dacă se organizează ceva, să-l aştepte oamenii la aeroport.

Anunțuri

2 răspunsuri to "Răutatea contribuabilului"

Pai sigur ca o sa-l primim cu flori de Iris. Totul e sa aflam cand se intoarce si sa speram ca asta se va intampla cat mai curand.

Cat despre rautatile de genul celei de mai sus, crede-ma ca parca ma lupt cu morile de vant. De cand s-a aflat de boala lui Cristi am citit mii de comentarii rautacioase. Dar nici unul dintre comentatori nu pare sa conceapa ca Minculescu este contribuabil ca si ei, de peste 30 de ani de cand Iris este singurul sau loc de munca. Operatia aceasta era dreptul lui, a fost mai ieftina ca in Romania, nu a fost vorba de favoruri sau mai stiu eu ce.
Iris au cantat pe gratis de foarte multe ori, au sustinut sute de concerte caritabile, s-au implicat in multe campanii. E nedrept cand unii arunca asa cu noroi dar important este ca operatia decurs bine si ca Mincu si Rodica sunt bine:D Asta e cea mai frumoasa veste si toate meschinariile nici nu mai conteaza.

Mie Iris mi se pare cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat de mulţi ani încoace din punct de vedere artistic. Şi nu s-au dezis niciodată de statutul de români. Sunt aşa, ca o constantă frumoasă, ca nişte prieteni vechi.
Ce m-a întristat cel mai mult e faptul că mesajul ăsta nu era din prima deplorabil, de netrecut cu ochii peste el, ca altele care zic că cine e ăsta, că până la urmă muzica lui nu e mare chestie, sau chiar mai urât. M-a întristat pentru că e un mesaj cu o aparenţă umană şi binevoitoare, dar dacă te uiţi mai bine îl descoperi meschin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: