Apă rece cu dulceaţă

Sinceritate pe timp de criză

Posted on: Martie 22, 2009

Pe coperta Money Express din 10 martie e un bărbat în costum care te priveşte direct în ochi. Puţin mai jos,titlu mare: Radiografia unui faliment.Asociere surprinzătoare pentru revistele de business, de pe care de obicei îţi zâmbeşte larg un om de afaceri care promite dezvăluirea unor reţete de succes.

De data asta, e altceva. Omul ăsta-Vlad Ardeleanu, IpoteciDirect- a acceptat să apară pe prima pagină a unei reviste şi să vorbească despre prăbuşirea afacerii lui. Articolul e ca un bilanţ dureros, dar necesar. E atât o clarificare faţă de sine cât şi o asumare a consecinţelor în faţa lumii. E poate şi o invitaţie pentru antreprenorii din România să-şi cunoască afacerile şi să le şi recunoască atunci când lucrurile nu merg bine. O invitaţie să se dezbată şi eşecurile, pentru că poate avem mai mult de învăţat din ele decât avem din nişte poveşti de succes care ne lasă muţi şi visând inactiv.

E o invitaţie la privit în curtea proprie, asumare a greşelilor şi plecat din nou la drum cu lecţiile învăţate. Cam de ce are nevoie ţara asta.

Varianta online a interviului aici: http://www.moneyexpress.ro/articol_16842/cover_story__vlad_ardeleanu_si_povestea_unui_faliment_generat_de_criza.html

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: